Varrj velem reantik gombát

praktikus útmutató a Praktika Magazinban velem

Egy hete kezdtem a visszaszámlálást, és ma kiderült, hogy mit is rejt a dobozka: egy pár otthon elkészíthető  gombát.

facebook oldalamon, vagy a kapcsolat menüpontra kattintva megrendelheted tőlem a DIY otthon elkészíthető   gombacsomagot, amiben mindent megtalálsz egy pár  gomba elkészítéséhez.

      

Júliusban fotóztuk be a Praktika Magazin szerkesztőségében Gabival és Zoltánnal a kis gombácskáimat, aminek az elkészítését lépésről lépésre követhetitek a cikkben.

Ezúton is nagyon köszönöm Nekik a lehetőséget, a profizmusuk és kedvességük pedig követésre méltó!  Bevallom rögtön a cikkhez lapoztam, de ma ráérősen, a reggeli kakaós csigám elmajszolása közben olvasgatni fogom a lapot, tegyétek ti is ezt!

Legyen olyan szép napotok, mint nekem!

2 thoughts on “Varrj velem reantik gombát

  1. Mindig åmulatba ejt az az egyszerúsėg amivel diszited az alkotåsod. Igen…igen !
    De az is amikor ilyen összhangot teremtesz, egy nüansznyi eleganciát vegyítve hozzá!
    Nem vėletlenül használtam fel a szåritott rózsåd fotóját a kis lerakóasztalkámhoz/.T.Katika MyPainterie,műhelyėben kėszitve/ Amivel pályáztam a Praktika magazin kreativkihivåson a butorfestés lakåsdekoråció kategóriában.
    Köszönóm.

    1. Kedves Júlia, köszönöm a kedves szavaidat! Nagyon örülök, hogy tetszenek a reantikok. Szurkolok, hogy a szép és igényes munkáiddal minél több díjat nyerj! Tarts velem továbbra is, és sok sikert, örömteli alkotást kívánok Neked!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .