Publikációk

Ahol még a munkáimmal találkozhattál

Praktika Magazin 2019. április

reantik csíkos-szőttes húsvéti tojás dekoráció

és elkészítésének leírása

 

 

 

Praktika Magazin 2018. szeptember

reantik gomba dekoráció antik szőttesből, csipkéből

és elkészítésének leírása

 

 

 

 

 

 

 

Lilla Magazin:

Kisalföld és Délalföld melléklete 2017. március 21:

…Személyesen még nem isme- rem – csak a tárgyain keresztül –, de amikor telefonon beszél- tünk, mintha csak egy koráb- ban félbehagyott beszélgetést folytattunk volna. Ismerjék meg a munkáját és a saját antik vilá- gát: a reantikot.

….

Tovább

Otthon magazin:

2007. szeptemberi OTTHON magazin:
…A Kismama megbízásából történt gyerekszoba fotózása során – látva a lakásunkat – beszélt rá Pannonhegyi Katalin, hogy szeretnének fotókat az egész lakásról, mert az Otthon magazinnak is keresnek anyagot, és nagyon megtetszett neki a lakásunk is. Először picit ódzkodtam tőle, hiszen nem volt rendesen kitakarítva, stb.
én pedig elég maximalista lévén nem szeretek fél munkát kiadni a kezemből, de meggyőzött arról, ha nem tetszenek a kész képek, akkor semmi gond, egy másik alkalommal készíthetnek majd újakat, de próbáljuk meg. Az akkori fotózás végeredménye a 2007. szeptemberi OTTHON magazinban jelent meg:….

Tovább

Kismama címlap 2007.:

…A Kismama szerkesztőségében épp egy anyagot kerestek baba-gyerekszoba témában, nem mellesleg pedig a szerkesztőségben már nagyon kíváncsiak voltak, hogy milyen is lehet a kisfiam szobája. Az általam küldött fotók alapján döntöttek úgy, hogy ismét együtt dolgozunk, így született meg egy újabb fotózás. A gyerkőc szobája pár hétig készült, mert egy kisgyermekes anyuka sajnos nem idő-milliomos, de minden félórácskát arra fordítottam, hogy minél hamarabb készen legyek Domos szobájával, sőt volt, hogy vele együtt festegettem a falra a megálmodott világot. Mesefal-festéssel sokan foglalkoznak, de én valami eltérőt szerettem volna alkotni, így született meg, a minden falfelületen más alapszínre dolgozom ötlet, és a 3D elemek használata is. A végeredmény sokak tetszését elnyerte, és a kisfiam is nagyon szerette a szobáját…

Tovább

Kismama magazin:

A KISMAMA magazinba újabb ötlettel álltunk elő, ami ezúttal a mikulás ünnepet célozta meg. Anyukaként nagy örömmel készítgettem a kisfiamnak a különböző alkalmakra a meglepiket és minél varázsosabban szerettem volna ezt megvalósítani a számára. Így született meg a cikk – amelynek már a szövege is teljesen saját – és a különféle télapós zsákok ötletei és megvalósítása is.

A fotókat Aradi Péter – a kedvenc fotósom, akivel nagyszerűen lehet együtt dolgozni – készítette. A stylist és az ötlet saját.:….

Tovább

Kismama címlap 2007.:

…A második publikáció már a kisfiam megszületése után jelent meg, a KISMAMA magazin jóvoltából. Bálits Éva és Hajnal Éva tetszését nyerték el az ötleteim, és a fotózás kedvéért nálunk már októberben karácsonyi díszbe öltözött a lakás egy része. Akkor kezdett el érdekelni a stylistos része ennek a munkának, amit azóta is nagy lelkesedéssel művelek ha alkalmam adódik rá…

Tovább

SZÉP LAK 2002. január:

Az első saját tervezés és kiviteleztetés, ahol az egész elkezdődött és elindult az érdeklődésem a lakberendezés felé. A cikk kezdete, a szöveget eredetileg én írtam, de mivel karakterszámot nem adtak meg, kicsit hosszúra sikeredett, így egy szerkesztőség által lerövidített variáció jelent meg, amely nem igazán tükrözte a stílusomat, de azért nagyon-nagyon boldog és büszke voltam! A saját lakásom képeivel pályáztam egy szerkesztőség által kiírt pályázaton, és az elsők között voltam akinek a munkáját szerették volna bemutatni…

Tovább