2007. szeptemberi OTTHON magazin

A Kismama megbízásából történt gyerekszoba fotózása során – látva a lakásunkat – beszélt rá Pannonhegyi Katalin, hogy szeretnének fotókat az egész lakásról, mert az Otthon magazinnak is keresnek anyagot, és nagyon megtetszett neki a lakásunk is. Először picit ódzkodtam tőle, hiszen nem volt rendesen kitakarítva, stb. én pedig elég maximalista lévén nem szeretek fél munkát kiadni a kezemből, de meggyőzött arról, ha nem tetszenek a kész képek, akkor semmi gond, egy másik alkalommal készíthetnek majd újakat, de próbáljuk meg. Az akkori fotózás végeredménye a 2007. szeptemberi OTTHON magazinban jelent meg:

címlap

 

A nappali részlete a mészkő burkolatos, kovácsoltvas korlátos tölgy járó-felületű lépcsővel.

 

A cicánk – Luca – is érdeklődött a fotózás iránt (persze ha szerettem volna, hogy rajta legyen a képen, tuti elbújt volna, de így el se lehetett volna onnan zavarni). A nappali az étkező felől nézve, a falon az egyik kedvenc családi fotónk (1point4).

Az emeleti fürdőszoba bambusz kádburkolattal és bambusz bútorajtókkal.

 

A meglévő bútorainkhoz választottuk a további darabokat és a konyhát, a fekete konyhapult, páraelszívó, sütő és a bútorfogantyúk a kovácsoltvas feketéje miatt lettek választva.

 

A Kismamából megismert gyerekszoba és a hálószoba részlete.
A stencillel pamacsolt bordűrminta és a zöld fal a hálóban, az egyik kedvencem volt.
fotók: Otthon magazin