Így kerek a világ

KATY PATY szerelvények több mint egy év használat után

A belső terek dizájnjának összehangolásakor a legapróbb részletekre is igyekeztem figyelni. Évek óta szemeztem a cseh manufaktúra által gyártott csodaszép porcelán elektromos szerelvényekkel. Ezek szerintem minden lakberendezési stílusban megállják a helyüket a gazdag színválasztéknak köszönhetően. Nemes alapanyag, tökéletes formatervezés és megbízható magas minőség jellemzi őket. Persze az árát látva sokan felszisszennek. Azonban tudni kell ezekről az örök darabokról, hogy ezért cserébe nagyon sokat tudnak: tűzállóak, nem színeződnek, el vagy sárgulnak meg egy idő után, strapabíróbbak és sokkal könnyebben takaríthatóak mint a műanyag társaik.

Tervezés és beépítés

Aki felújítás során vagy az építkezéskor ilyen kapcsolókat és dugaljakat szeretne a falon tudni, már a tervezéskor nem árt azzal számolni, hogy ezek a szerelvények bizony kicsit nagyobbak az átlagosnál. Már a fali beépített dobozaik kialakításakor távolabb kell őket egymástól tervezni a megszokottól, hiszen úgy a legszebbek, úgy tudnak igazán érvényesülni.

A villanyszerelők talán emiatt nem fogják kedvenc szerelvényeik között tudni, de a mi szakink nagyon szépen megoldotta a kívánságaim kivitelezését. Mivel mi is igyekeztünk kicsit spórolni, így pár helyre nem ilyet terveztem be. Pl. az alagsori tárolóba, valamint a nappaliban a könyves polc mögé nem ez a típus került, hiszen ott elvileg bútor takarta volna. A beköltözés után kicsit módosult a terv pár régi/új bútor miatt. Így viszont a nem látszóra tervezett műanyag szerelvények egyszeriben ott díszelegtek a sarokban, mind az öten szépen egymás mellett, un. sorolókeretben.

Nagyon nem szeretem részlet volt. De ugye itt a fali kötődobozok már hagyományosan méretezve lettek beépítve, amit nem lehet csak úgy pikk-pakk KATY PATY-osítani. Vagyis korábban nem lehetett, de a cég ügyesen megoldotta ezt a problémát is, és kifejlesztették az egymáshoz csatlakozó elemeket. Így már nem volt akadálya, hogy száműzzük a plasztikot onnan is.

nagyon szépek az áthatások a felületen, tökéletesen illeszkednek egymáshoz a porcelánkeretek, és igény szerinti összeállításban választhatunk a billenős, fogantyús vagy forgó kapcsoló, sima dugalj, TV vagy PC dugalj, mozgásérzékelő, usb töltő vagy tömítős szerelvényekből

Választék

A fehér mellett természetesen feketében, valamint sokféle színpompás árnyalatban is gyártják, fényes vagy matt felülettel. A felszereléséhez szükséges csavar pedig választható fekete, bronz, ezüst, rozsdamentes és fehér színben is. Így a legeslegapróbb részletek is valóban a legeslegtökéletesebbek lehessenek. Akik szeretik a fából készült kiegészítőket, ők választhatnak a tölgy, dió, bükk és cseresznyefával kombinált darabok között.

Szépek az áthatások, tökéletesen illeszkednek egymáshoz a porcelánkeretek, és igény szerinti összeállításban választhatunk a billenős, fogantyús vagy forgó kapcsoló, sima dugalj, TV vagy PC dugalj, mozgásérzékelő, usb töltő vagy tömítős szerelvényekből

Tapasztalat

Én tökéletesen elégedett vagyok a mi fehér szerelvényeinkkel, több mint egy esztendei használat után is azt mondom, hogy jól döntöttünk. Ma is ezt választanánk!

tökéletes illeszkedés és szép kecses forma

A fotókon a saját kapcsolóink vannak, de ha a teljes választékot szeretnéd látni, nézz szét a https://www.katypaty.cz/ oldalon.

Rea / reantik

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .