Húsvéti dekor ajtóra

HÚSVÉTI   DEKORÁCIÓ   AJTÓRA

Az emeleten „divatba hoztam” az ajtódíszítést, és most húsvétra vagy én maradtam le, vagy a szomszédok nyulaznak kicsit hamar, de már napok óta kinn vannak az ajtókon a húsvéti dekorációk. Hát nem maradhattam le :o) így kiötlöttem egy egyszerű, de mutatós és nem túl költséges megoldást.
hozzávalók:
bármilyen természetes alapanyagból készült koszorúalap, szárított vagy selyemvirág, mintás papír, vattalabdacs és egy picurka zöld ág, no meg ragasztó és olló
elkészítés:
mintás papírból egy aprócska nyúl sziluettet vágtam ki, aki a vattapamacs labdacsot megkapta farkincának és miután a bukszus ágacskát (ez majd szépen megszárad rajta és nem hervad el) és a mini szárított rózsafejeket (milyen jó, hogy nem dobok ki semmit, ugye?) felragasztottam a koszorúra, a nyuszi is elfoglalhatta a helyét
Ilyen lett amikor mindent elhelyeztem rajta, és nem szerettem volna masnival még jobban díszíteni, azonban eszembe jutott még valami.
Egy speciális cakkozós vágóval a kockás kartonból egy szalagot vágtam, cirkalmas betűkkel üdvözlő üzenetet írtam rá, és kétoldalú ragasztóval az ajtóra rögzítettem oly módon, hogy térhatású legyen.
Ezt úgy értem el, hogy csak a végeket ragasztottam a felületre, és elég közel egymáshoz, hogy középen maradjon elég hely arra, hogy szépen kanyarodjon.

rea