Kosarak mindenhol

KOSARAK   MINDENHOL

Már nem is tudom mikor kezdődött, csak azt tudom, hogy rajongok a kosarakért. Az idei – megkésett – első bejegyzést ezért nekik szántam. Értékesnek tartom őket, mert kézzel készülnek, a természetben megtalálható szebbnél szebb alapanyagokból.
Akár egy romantikusan hangulatos, aprócska szálloda reggeliztető szobájában is lehetne ez a komód. 

Az előbbi kép péksütis kosaraira hasonlító zöldség-tároló változat.

A kamra vagy a konyha polcára akasztva remekül mutat, és még hasznát is vehetjük. Az a legjobb ezekben, hogy nem rothad meg benne a zöldség vagy a gyümölcs, hiszen szellőzhet.

Természetesen nem csak a természetben fellelhető alapanyagokat használhatjuk. Ugyanolyan szép és hasznos lehet egy drótkosár is.
Kenyér tárolás stílusosan.

Mennyivel másabb érzés azt a filtert egy ilyen szép kosárkából kiválasztani, és még a szalvétáknak is remek helye van egy fonott ládikában.
 

Ha kicsi a konyha, akkor akár így is tárolhatod a tányérokat.

A fakanalaim, evőpálcikáim és az egyéb kiegészítők egy osztott kosárkában kaptak helyet a konyha pultján. (a kosárka még japán szerzemény és imádom)

Pár palack bor vagy pezsgő, de esetleg az ásványvizes flakon is jól mutat ebben a kis tárolóban.

Piknik – ahogy illik: kosárral :o)

Egy nagyobb méretű kosár-láda akár az előszobában is megállja a helyét, mint rakodóasztal, és nagy előnye, hogy a belsejében rengeteg dolgot elrejthetünk.

Babapelenkázó – csodaszép, ugye?

Kisbútor romantikus körítéssel.

Az ilyen kosarakból nem elég egy, mert szinte bármire használható. Lehet gyümölcsös kosár, kaphatnak benne helyet a kézimunkázók fonal-gombolyagjai, magazinok, vagy akár a papírtekercsek a toalettben.

Kandalló mellé egy remek megoldás, mert így biztosan nem fog összedőlni a farakás, és nem kell olyan sűrűn kijárkálni fáért sem a hidegbe.

Kerekeken guruló tároló amely rengeteg mindenre jó és nagy előnye, hogy ha nehéz dolgokat pakolunk bele, akkor is könnyedén ide-oda pakolászhatjuk.

Bevásárláshoz egy kis csoda, de ha csak odahaza tárolunk benne esernyőt és ezt-azt akkor is nyerő ötlet.

Színesen, vidáman.

 Japán kosárka, rendhagyó fonási technikával. Én elfogadnám :o)

A fürdőszobában is jó hasznát vehetjük, hiszen annyi flakon, tégely és ilyen-olyan dolog van szanaszét, ezzel egy picit kordában tarthatjuk őket és így a takarítás is egyszerűbb.

Van akinek nem elég a szép fonott felület és kombinálta kézzel készült csipkével. 
forrás: www.rivieramaisonwebstore.com és pinterest