Halloween – mini koporsó az édességeknek

 

 

Halloween

mini koporsó az édességeknek
Hamarosan halloween, és én kezdem előkeresni az elrejtett dekorációkat, és szellemes finomságokat, amelyek nélkül nem halloween a halloween.
Tavaly  szereztem egy szuper kis koporsó alakú papírdobozt a gyerkőcnek, aminek a kinézetével idén egy kicsit variáltam.
Volt egy dobozka tejcsoki árnyalatú krétafestékem, ami nagyon nem hasonlított a tejcsokira, így azt alapul véve kevertem valami jó kis rémes színt. Került bele fekete táblafesték és tabernas árnyalatú is, így olyan sárszínű lett, és éppen jó ahhoz amit elképzeltem.

 

Kívül-belül kezelésbe vettem a dobozkát, majd száradás után antik waxot is dörzsöltem a felületre.

 

Egy nagyon helyes figurális gombkészletet szántam a dekorációs elemeknek. Mivel füles gombokról volt szó, először egy jó éles késsel óvatosan levágtam a műanyag füleket.

 

Ezután pillanatragasztóval rögzítettem a mini kísértetjárta házikót és a szellemeket a doboz tetejére, majd a házikó alá mohát ragasztottam és az éjjeli árnyakat egy kis fekete festékkel imitáltam a dekorációk körül. (ez a következő képeken jól látható)
A csillámos pók, a régi gótbetűs könyvlapok, az édességek nagyon jól passzolnak egymáshoz és sejtelmesen ijesztőek, nem?

Itt jól látható a moha és a fekete árnyékolás.

 

Csontváz és jack-o-lantern a koporsó mellett, ami dugig van szellemes és tökös mályvacukorral, rémséges csokipasztillákkal és kukoricadrazséval.
Blogcica stylist elrendezte a faleveleket, hiszen fő a tökéletesség 🙂
Ez még csak egy apró részlet, a többi rémesen egyszerű és ötletes dekorációt hamarosan hozom. Addig olvasgass a többi bejegyzésből.
Köszönöm!
Rea