7. nap

Egy fb oldalon bukkantam rá erre a sokrekeszes, fából készült tárolóra, amit megtisztogattam, lefestettem, minden kis rekeszt beszámoztam – igen szerencsére pont 24 db van belőlük, éppen ezért is tetszett meg, mert egyből arra gondoltam, hogy idén készítek egy igazi reantik adventi naptárat, ami – ugyan csak virtuálisan, de – minden napra tartogat egy meglepetést azoknak akik régóta követik az oldalt, és azoknak is, akik mostanában tévednek erre.

A hetedik kis boxba egy ezüstözött kanál került, de nem csak úgy simán, hiszen ez nem egy evőeszközös fiók. A pinteresten sok-sok jópofa karácsonyi dekoráció van kanál alapra festve, de én valami kicsit mást szerettem volna. A fagyöngy is az egyik kedvenc karácsonyi növényem, és a kettőt ily módon sikerült egybegyúrnom.

  

A kanál belsejébe akrilfestékkel felfestettem az ágakat és a leveleket, a fagyöngyök pedig két egymáshoz drótozott apró teklagyöngyből lettek, amelyeket odaragasztottam a levélkék tövéhez.

A festett fagyöngy-csokor kapott egy picurka bársonymasnit, a szalagból pedig tekertem az evőeszköz nyelére is egy keveset. Hogy a gyöngy is visszatérő motívum legyen, a szalag mellé szorosan egy kis gyöngysort is erősítettem, a végére pedig egy feliratos szalag, és mattezüst csengettyű került.

  

Az így kapott kanál jópofa és egyedi dísze lesz majd a fának, a többi társával együtt. Hogy mit festünk vagy ragasztunk bele, annak csak a fantáziánk szabhat határt.

 

További karácsonyi dekorációs ötleteket is találsz a facebook oldalamon, és amennyiben kíváncsi vagy rá, hogy mi kerül a többi kis rekeszbe, nézz vissza minden nap.

 

 

Köszönöm, hogy velem tartasz az idei adventen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .