21. nap

Már csak hármat kell aludni és itt a karácsony, a hiszen a mai meglepi dísz után már csak ennyi üres hely maradt az adventi dobozkában. Egyre izgalmasabb. Ugye? Ma már ez az összkép fogad benneteket:

A soron következő egy pofonegyszerű dísz, amihez szintén az oázisban szereztem a két fő alkotóelemet. Néha ki lehet fogni teljesen sima, csupasz üveggömböket máshol is. Én tavaly vettem két dobozzal is belőle, mert teljesen beleszerettem a „mirror mist”-es díszekbe, és azt volt a tervem, hogy majd lesznek saját antik-kopott-tükrös-hatású díszeim, de a próba után feladtam, mert nem tetszett a végeredmény. Így a próbagömbön kívüliek maradtak csupaszon. Aztán amikor megkaparintottam a kis fagyöngy ágakat, már sejtettem, hogy lehet, hogy csupaszak, de hogy lesz bennük valami, az 100 %-ig biztos.

  

A gömbök akasztóját óvatosan leoperáltam, és befesettem zöld színűre, a fagyöngyből kis egységeket vágtam le, majd belegyömöszöltem őket a gömbök belsejébe, evőpálcikával eligazgattam, egy pötty ragasztóval pedig fixen rögzítettem a kupak belső oldalához, így biztosan nem fognak elmozdulni.

  

Végül fehér selyemszalagot gyűrtem és azt fűztem az akasztókba. Nagyon szeretem ezt az egyszerűséget, és a tisztaságot amit sugall nekem, és emellett olyan üdén vidám.

 

Gyere holnap is, ha eddig velem tartottál, ne szalaszd el az utolsó meglepetéseket!

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .